Jelentkezz hostessnek!

A korábbi évekhez hasonlóan idén is megrendezésre kerül a Debreceni Egyetem Állásbörze és Karrier nap, melynek célja többek között a friss diplomás és az adott félévben diplomát szerző hallgatók számára az álláskeresés-, szakmai gyakorlati helyek találásának megkönnyítése, az elhelyezkedési kultúra fejlesztése, az intézmény és a cégek/ szervezetek közötti együttműködés erősítése.

A Debreceni Egyetem Hallgatói Karrier Iroda és Szolgáltató Központ – mint a rendezvény szervezője - Hostessek jelentkezését várja az Állásbörzén való közreműködésre. Várható feladatok: cégeknek történő segítségnyújtás, látogatói regisztrációban való közreműködés, érdeklődők tájékozódásának segítése, büfészolgálat ellátása.

Amennyiben a lehetőség felkeltette érdeklődésed, és szívesen bepillantanál a Debreceni Egyetem egyik legnagyobb rendezvényének lebonyolításába, akkor:

  • elsőként regisztrálj a honlapunkon itt (Hamarosan)
  • majd fényképes (NEPTUN kóddal ellátott) önéletrajzod és motivációs leveled küldd el nekünk az unideballasborze.reg@gmail.com e-mail címre, 2018. október 17-ig, - vagy hozd be hozzánk személyesen.

Csak aktív, nappali tagozatos Debreceni Egyetemi hallgatók jelentkezését tudjuk fogadni!

Címünk:
4032 Debrecen, Egyetem tér 1.
DE TEK Kossuth Lajos II. Kollégium 2A13.
Karrier Központ

Természetesen – amennyiben szükséges - a rendezvényen való részvételről igazolást állítunk ki!

Üdvözlettel: Karrier Központ